Fiskedag med Fritidsgården…

8 juni 2010. Hejsan!! Jag tänkte berätta hur det gick med fiskedagen i dag den 8/6 med fritidsgården, vi träffades vid Ängsbadet där vi startade fisketävlingen kl.17.30  vi hade fin uppslutning med 15 barn och 9 vuxna.  Medans flera av oss vuxna hjälpte till med diverse trasslade linor och maskning av krokar så fixade Mats grillen så vi kunde käka korv med bröd och dricka läsk, det satt fint!!
Efter avslutad tävling kunde vi snabbt konstatera att det skulle bli en solklar seger till Henrik som lyckats dra upp 7 fiskar, lika klar tvåa kom Felix som hade fått fyra fiskar…sen var det målfoto mellan Johan o Jörgen som hade fått en var.
Efter långt övervägande av domarna så avslogs en protest inlämnat av Johan…han ansåg att Jörgen fuskat eftersom han använt otillåtet spö..Beslutet stod fast och Jörgen kom 3:a på en större fisk än vad Johan fått. (Johan fick dock ett tröstpris) Molnen hopade sig efter halva tävlingen och vi fick ett duggregn i 14 sekunder sen var det sol igen, skööönt…tänk om grillen slocknat!!  Sammantaget en mycket lyckad fiskedag med mycket folk och glatt humör….(jodå Johan var rätt nöjd ändå han med…:) Tack alla för en Trevlig kväll !!!   Bilder från Fiskedagen finns under fliken Bilder. /Rickard o Mats

2 Kommentarer

  1. Tack för en trevlig fisketävling!
    Nu satsar vi på många lyror nästa vecka!
    För vi ses väl på Brännbollen!

  2. det var roligt och gott och kul att vi fick fisk
    och det var roligt att dom andra fick fisk

    hej då

Kommentarer är stängda